Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Buffona strčí finančně do kapsy: Šeredová si našla bohatého dědice!

Autor: ps

Rozpad manželství Aleny Šeredové (36) přináší další překvapení. Nevěrník Gigi Buffon (36) si už v klidu užíval dovolenou s milenkou v Řecku, ale ani česká modelka s novým vztahem nezahálí. Ale fotbalový brankář už má rozhodně smůlu, Alena si totiž podle italských médií našla italského dědice. Je ještě víc bohatší, než fotbalový brankář.

Týdny se kolem sledovaného italského páru, který po záletech Buffona s televizní moderátorkou Ilarií D'Amico došel až k rozvodovému řízení, nic nedělo.

Jenže bylo to ticho před bouří! Italská média totiž přišla s důkazy, že Alena nezůstala dlouho opuštěná a dostala se do náruče pořádně zazobaného muže!

Je jím Alessandro Nasi, jenž je manažerem se zkušenostmi z USA a specializuje se na fúze a akvizice. Patří do rodiny Agnelli, která je jedním z nejvýznamnějších podnikatelských klanů v Itálii. Ovládá automobilku Fiat, jejíž výnosy jí v dobách největší slávy zajistily miliardy eur.

Pár prý poprvé na veřejnosti strávil den v zábavním parku nedaleko Turína společně s šesti dětmi. Po atrakcích běhali synové Aleny Louis Thomas a David Lee, nový přítel Alessandro vyvedl syny Andreu a Daniela.

Italští novináři jsou přesvědčení, že tento vztah trvá už několik měsíců, ale pár vše pečlivě držel v tajnosti.

Šeredová prožívá kvůli Gigiho milence nejhorší chvíle života.
Šeredová prožívá kvůli Gigiho milence nejhorší chvíle života.