Úterý 30. dubna 2024
Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce
Polojasno 24°C

Vaidišová má comeback za sebou, teď se chce vrátit Benešová: Zkusí Wimbledon?

Autor: top

Jedna už má velký comeback za sebou, a druhá ho chystá? Iveta Benešová (32) se svěřila se svým snem – dát to na kurtu znovu do kupy s Nicole Vaidišovou (26), která se loni po čtyřech letech vrátila k tenisu.

„Závidím Nicole, že je tak mladá a má ještě před sebou tolik let jako profesionální hráčka. Vůbec se o ni nebojím. A já jsem její největší fanynka,“ napsala Iveta na sociální síti. „Ráda bych si s tebou ještě někdy někde zahrála čtyřhru,“ dodala Benešová, která před rokem naopak kariéru ukončila.

Obě pojí velké přátelství a mimo jiné si spolu zahrály na olympiádě 2008 v Pekingu. „Začni se rozcvičovat, to musíme,“ zareagovala Vaidišová. Že by to dámy zkusily třeba příští rok ve Wimbledonu, kde Iveta vyhrála smíšenou čtyřhru se svým, nyní už bývalým manželem Jürgenem Melzerem?

Nicole v Praze!

Už příští týden se Vaidišová ukáže na turnaji Prague Open. Na Štvanici se vrací po šesti letech, tehdy ji po vyřazení v 1. kole fanoušci vypískali. „Byla to specifická doba, začínal její vztah s Radkem Štěpánkem, turnaj se jí nepovedl. Ale jde sem s čistým štítem, je to věc minulosti,“ řekl Vladislav Šavrda, ředitel turnaje, na který je vstup zdarma.

Družičky na svatbě Michaelly Krajicek
Družičky na svatbě Michaelly Krajicek