Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Tenisový kanec López! Když jde do sprchy, šatna ani nedýchá, prásknul Becker

Autor: as, iSport.cz

 A je to venku! Největší kaňour mezi tenisty je prý španělský veterán Feliciano López (33). Nikoho jiného prý příroda neobdařila tolik jako právě španělského hezounka.

Kdepak »lovec tenistek« Radek Štěpánek nebo pověstný playboy Rakušan Melzer. Jedničkou na okruhu ATP je právě zkušený Španěl. Alespoň podle legendárního Němce Borise Beckera.

„Každý v šatně zatají dech, když jde Feliciano López do sprchy,“ nabonzoval bývalý první hráč světa a nynější kouč světové jedničky Djokoviče . Je jasné, že na mysli neměl Felicianovy bicepsy...

Není divu, že aktuálně 19. tenista světa, který to občas zkouší i jako model, je mezi ženami v kurzu a krásky kolem něj hladově krouží. Jedna ho nakonec ulovila – v červenci se oženil s modelkou Albou Carrillovou. „Nemyslím, že jsem zlomil něčí srdce. Už stárnu,“ smál se.

Krásná Alba ho má nicméně i s jeho výbavičkou ho v ložnici jen pro sebe. A na škodu du určitě není ani čtvrt miliardy, kterou si její manžílek tenisem zatím vypinkal. Tři »melouny« už přidal postupem do 3. kola grandslamového US Open.

Tenista Feliciano Lopéz s manželkou Albou Carrillovou
Tenista Feliciano Lopéz s manželkou Albou Carrillovou