Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Mlátička Ronda vzpomínala na tvrdé K.O.: slzy, myšlenky na smrt i děti

Autor: bko

Tahle porážka ji přivedla k hodně černým myšlenkám. Sesazená šampionka ultimátních zápasů Ronda Rouseyová přiznala, že po loňském šokujícím krachu v utkání s Holly Holmovou byla tak zdrcená, že na chvíli uvažovala o sebevraždě. V americké televizní talkshow se kvůli tomu neubránila slzám.

Až do souboje s Holmovou měla suverénka zápasů organizace UFC na kontě dvanáct vítězství v kleci. O to bolestivější byl pád po překvapivém krachu.

„Připadala jsem si bezcenná. Jen jsem tam tak seděla a uvažovala o tom, že se zabiju. Jsem nula, už po mně neštěkne ani pes, letělo mi hlavou,“ popsala Rouseyová svoje rozpoložení, jen těžko potlačovala slzny a moderátorka Ellen De Generesová ji podala kapesník.

Zpátky z temných myšlenek ji vysvobodila přítomnost jejího snoubence. „Pak jsem vzhlédla a viděla ho, jak nade mnou stojí, a řekla si - počkat. S tímhle chlapem potřebuju mít děti, proto musím zůstat naživu,“ usmála se Rouseyová a rozesmála se stejně jako publikum. Jedna z hvězd nového plavkového speciálu časopisu Sports Illustrated sklidila potlesk.

Na její emocionální projev zareagovala i Holmová, kterou čeká příští měsíc první zápas, ve kterém bude svůj titul obhajovat. „Na to je lepší neříct vůbec nic. Jsme přece zápasnice a žádná charita,“ prohlásila.

Drtivý kop Holly Holmové, který vyřídila do té doby neporaženou Rondu
Drtivý kop Holly Holmové, který vyřídila do té doby neporaženou Rondu