Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Skandálně nahé hvězdy! Lyžařce Vonn i tenistce Wozniacki namalovali plavky

Autor: iSport.cz, ija

Zápasnice Ronda Rousey nebude jedinou sportovkyní v letošním vydání slavné plavkové edice magazínu Sports Illustrated, ani jedinou, která bude „oblečená“ pouze v barvách. Bikiny za malbu na holém těle vyměnily také lyžařka Lindsey Vonn a tenistka Caroline Wozniacki.

Prestižní americký magazín Sports Illustrated v pondělí slavnostně odhalil, jak bude vypadat jeho letošní plavkové vydání. To, co se už týdny proslýchalo, je venku: ani tento rok nebudou chybět krásné sportovkyně.

Americká sjezdařská hvězda Lindsey Vonn (31) se v plavkovém vydání objevuje poprvé od roku 2010. Mezitím poutala pozornost nejen svými výkony na lyžích, ale také vztahem s kontroverzním golfistou Tigerem Woodsem a těžkým zraněním kolena, kvůli němuž přišla o olympiádu v Soči.

Podruhé v řadě došlo na dánskou tenistku Caroline Wozniacki (25), tentokrát to ale nebylo v bílých bikinách. Také bývalá světová jednička se kvůli pózování pro magazín svlékla a nechala pomalovat své sexy tělo.

Ultimátní bojovnice Ronda Rousey si focení pro magazín Sports Illustrated užívala
Ultimátní bojovnice Ronda Rousey si focení pro magazín Sports Illustrated užívala

Rovněž podruhé se v plavkové edici objeví zápasnice Ronda Rousey (29), letos se jí ovšem dostalo cti být jednou ze tří modelek pro titulní stranu. Magazín si totiž poprvé v historii vybral na obálku tři ženy, které představují tři různé typy krásy. Vedle Rouseyové jsou jimi něžná blondýnka Hailey Clausonová a plus-size modelka Ashley Grahamová.

„Ronda Rousey je kulturní fenomén. Je dokonalou kombinací krásy, inteligence, síly a pokory,“ vysvětlila šéfka a plavkové edice MJ Day, proč zvolila právě v zámoří velmi populární sportovkyni.