17. února 2016 • 23:50

Ronaldo jako Jágr! Vstřelil parádní gól a salutoval fanouškům

Autor: dvo
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
VŠECHNA VIDEA ZDE

Ukázkově se uvolnil, hodil si míč na svoji pravou nohu a nechytatelnou střelou rozvlnil síť. Cristiano Ronaldo v utkání Ligy mistrů proti AS Řím opět ukázal svoji výjimečnost. Když v 89. minutě střídal, fanoušci Realu mu aplaudovali ve stoje. On jim tak trochu po „Jágrovsku“ zasalutoval.



Utkání mezi AS a Realem si o to vyloženě říkalo. Vzít míč a rozvlnit síť. V prvním poločase se diváci branky nedočkali, ale po změně stran si odpovědnost na svá bedra vzal právě portugalský střelec.

V 57. minutě vyšachoval povedenou kličkou kapitána Alessandra Florenziho a výstavní trefou poslal madridský klub do vedení. Portugalský kanonýr se venku trefil poprvé od konce listopadu a 89. zásahem si pojistil pozici nejlepšího střelce v historii Ligy mistrů.

VIDEO: Ronaldova 89. branka v Lize mistrů

Další velkou šanci přidat 90. branku měl CR7 v 73. minutě. James Rodriguez poslal do pokutového území přesný centr a Ronaldova hlavička míjela branku jen o několik desítek centimetrů.

Druhou branku Realu vstřelil v 86. minutě Jesé a trenér Zinedine Zidane si tak mohl dovolit svojí největší hvězdu vystřídat, aby si mohla odpočinout.

„Ronaldo byl mužem zápasu, prakticky to rozhodl on. Nebylo na něm vidět, že by byl nějak rozhozený. Hrál si to svoje, v prvním poločase se moc hry nedostal, neměl míč tolik na kopačkách, ale v druhé půli to už bylo o něm,“ řekl expert O2 Sport a trenér pražské Dukly Luboš Kozel.

V 89. minutě nahradil Ronalda na hřišti záložník Casemiro a fanoušci hostí mu aplaudovali ve stoje. Portugalský kanonýr jim na oplátku zasalutoval, podobně jako to v NHL dělával český hokejista Jaromír Jágr .

Zinédine Zidane mohl být s výkonem svého týmu spokojen
Zinédine Zidane mohl být s výkonem svého týmu spokojen

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud