Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 10°C

»Drzá Diana« pošťouchla Jágrovu Veroniku: Válka bábovek… o bábovku!

Autor: mik

Jejich chlapi se v NHL řežou o čest a slávu na ledě, tak si to jejich holky taky »rozdaly«. A když už, tak už! O bábovku! Frolíkova Diana Kobzanová (33) vs. Jágrova Veronika Kopřivová (24).

Vítězka Miss České republiky z roku 2001 Kobzanová , která ještě předloni moderovala na Óčku svůj pořad Drzá Diana, se totiž na Instagramu pochlubila čerstvě upečenou bábovkou. A dostála pověsti blonďaté krásky s ostrým jazýčkem. „Je v ní hrnek cukru, ořechy a čokoládový chips (kousky hořké čokolády). Jakýpak copak,“ nezapomněla pošťouchnout »Džegrovu« čerstvou lásku.

Nevíte čím vlastně? Veronika totiž před pár dny v rozhovoru pro magazín deníku Sport prozradila tajemství její sladké dobroty. „Snažím se dělat zdravější, lehčí věci. Ne aby v bábovce byl hrnek a půl cukru. Dávám na oslazení jenom třeba med,“ pochlubila se »nejzdravější« bábovkou, kterou Jarda zbaští klidně na počkání.

A teď jí z druhé strany Států z Calgary přilétla na Floridu »odpověď« i s Dianiným dovětkem v diskuzi pod fotkou. „Do bábovky se dává med? Já dávám med jen na kuřecí!“ připsala se smajlíky.

Děvčata, ať tak či tak, hlavní je, že to vašim hokejovým modlám šmakuje! I když sladíte každá po svém.

Babiččin letitý recept

1 lžíce kakao
1 hrnek cukr krupice
2 ks vejce
1 balíček prášek do pečiva
2 hrnky polohrubá mouka
1 hrnek mléko
1 balíček vanilkový cukr
1/2 hrnku rostlinný olej

Veronika s Jardou
Veronika s Jardou