27. února 2016 • 04:40

Jágrova přítelkyně promluvila: Jak legendě změnila jídelníček?

Autor: zej, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Čtyřiačtyřicáté narozeniny oslavil už jako třetí nejlepší střelec v historii NHL, s každým dalším kanadským bodem posouvá rekord v počtu bodů pro nejstaršího hráče. Jaromír Jágr nepřestává udivovat hokejový svět a nehodlá s tím jen tak skončit. Vedle jeho vyhlášené dřiny před, při i po trénincích před časem upravil i jídelníček. Se zdravější stravou mu teď pomáhá i přítelkyně Veronika Kopřivová.



Jágr nikdy nebyl zapáleným propagátorem zdravého životního stylu, před rokem ale své zvyky začal měnit. Pak ovšem zjistil, že ztrácí na síle, takže musel hledat zlatou střední cestu.

„Začal jsem víc jíst ryby,“ přibližuje výsledky v rozsáhlém exkluzivním rozhovoru pro Sport Magazín, ke kterému přizval i svou novou přítelkyni. Při otázce, co dalšího přidal, nebo ubral, se obrátil právě na ni. „Co to pečeš? Bábovky, co? Ale trošku jinak, ne?“

Pečení s láskou. Veronika Kopřivová chystá Jaromíru Jágrovi zdravější dobroty
Pečení s láskou. Veronika Kopřivová chystá Jaromíru Jágrovi zdravější dobroty

„Je to všechno bezlepkové. A bez cukru. Dávám na oslazení jenom třeba med,“ popisuje Veronika Kopřivová . Jágrovi prý jeho oblíbený pokrm chutná stejně. „Je to fajn. No, i když… Že by mi to nějak pomohlo, to nevím. Pořád tady mám takový faldíčky,“ směje se při pohledu na břicho. „Ale ne, je to fakt dobrý,“ dodává už vážněji.

„Snažím se dělat zdravější, lehčí věci. Ne, aby v bábovce byl hrnek a půl cukru. Když se to upraví do lehčí verze, je to lepší,“ prozrazuje atraktivní 24letá blondýnka. „Ale zase to hrozně rychle sní. Po bábovce se zapráší během dne,“ culí se a Jágr vedle ní pobaveně pokyvuje: „To je fakt neskutečný. Bábovku spořádám za den.“

„Ale celkově se snažím, aby jedl zdravě,“ uzavírá Veronika povídání o změně stravovacích návyků žijící hokejové legendy. A Jágr je taky spokojený. „Během sezony si musím dávat pozor, abych měl sílu. Výdej energie je velký,“ připomíná.

„Přes léto je to horší, až tolik se nepohybuju. Zase je to dobrý v tom, že přiberu, takže mám na sobě přírodní vestu. Už si nemusím brát ani tu olověnou,“ obrací všechno jako tradičně v žert Jaromír Jágr.

Celý obsáhlý rozhovor s Jaromírem Jágrem najdete v pátečním Sport Magazínu, který si můžete zakoupit elektronicky zde » 

Počasí i rodinná atmosféra... Jágr si užívá angažmá na Floridě
Video se připravuje ...

Sport Magazín nabízí velký rozhovor s Jaromírem JágremFoto iSport.cz

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud