Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Jak se hojí tahle kost? Rajcovní sjezdařka Vonnová maká skoro svlečená

Autor: pv

No není to božský pohled? Sjezdařka Lindsey Vonnová (32) si před třemi týdny při tréninku zlomila pravou pažní kost, ale jak sama předvedla, ruku už má skoro v pořádku. Fanouškům na sociální síti předvedla, ale daleko víc, než jen ruku.

Krásná Lindsey po operaci už poctivě rehabilituje a pravá paže nabírá na síle. Jako důkaz ukázala na svém Instagramu a Facebooku snímek, kde stojí v plavkách po pás v bazénku a s činkou posiluje právě pravou ruku. „Moje ruka je čím dál lepší. Pomalu, ale jistě dělám pokroky,“ napsala Vonnová a poslala fanouškům i další potěšující vzkaz.

Vzrušující pohled na rehabilitující sjezdařku Vonnovou.
Vzrušující pohled na rehabilitující sjezdařku Vonnovou.

„Tvrdě na sobě pracuji každý den, takže se brzy vrátím na sníh, jakmile to bude možné,“ tvrdí sjezdařská královna, která se minulý týden pochlubila i novým partnerem. Movitého golfistu Tigera Woodse nahradil Kenan Smith, asistent trenéra týmu amerického fotbalu Los Angeles Rams. I on určitě dokáže sexy lyžařce pořádně protáhnout kosti v těle.

Pořádné faux pas lyžařky Lindsey Vonn: Vítr odhalil její vyholený rozkrok! - podívejte se ZDE »

Lyžařka Lindsey Vonn ukázala na charitativní akci rozkrok. Lyžařka Lindsey Vonn ukázala na charitativní akci rozkrok.Foto Getty Images