Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Serena řekla ANO! Slavná tenistka se zasnoubila s internetovým milionářem

Autor: iSport.cz, ČTK

Brzy bude svatba! Jedna z nejlepších tenistek historie Serena Williamsová udělala významný životní krok. Aktuální světová dvojka oznámila, že se zasnoubila s přítelem Alexisem Ohanianem. Jde o o dva roky mladšího internetového podnikatele a spoluzakladatele sociální sítě Reddit.

 

Nadcházející sňatek s internetovým magnátem Alexisem Ohanianem oznámila Serena během čtvrtka stylově - na svém účtu na zmíněné síti a básní.

Pětatřicetiletá vítězka 22 grandslamů a současná světová dvojka dlouhou poemu zakončila popisem toho, jak ji o dva roky mladší Newyorčan požádal o ruku. "S jedním kolenem na zemi vyřkl čtyři slova - a já řekla ano."

Ohanian vzal pro zásnuby v romantickém stylu tenisovou hvězdu do Říma do restaurace, v níž se seznámili. A na její souhlas veřejně reagoval: "Stal jsem se nejšťastnějším mužem na zemi."

Serena Williams přijela do Milána bez podprsenky.
Serena Williams přijela do Milána bez podprsenky.

Budoucí nevěsta dokonce obsáhlou báseň doprovodila kresbou, zachycující onen moment. Datum svatby zatím dvojice neprozradila.

I když je Ohanianova sociální síť zvlášť v zámoří populární, do sňatku přinese výrazně nižší majetek. Zatímco ten Sereny Williamsové odhadují zámořské servery na 130 milionů dolarů, u něj se v kolonce milionů krčí jednomístné číslo.

Americká dvojice spolu chodí od podzimu 2015, zasnoubení si tedy naplánovali rok po jejich seznámení. Svůj vztah se snaží držet z dosahu veřejnosti, ačkoliv Serena občas na Instagram umístí nějaké společné fotky.