Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Štáfek alias Lavi: Natočit hokejový Vyšehrad? Inspirace je taky dost

Autor: iSport.cz

PŘÍMO ZE ŠVÉDSKA | Hokejisté Sparty si trofej pro vítěze Ligy mistrů neodvezli, přesto slyšeli na stadionu Frölundy po prohře 3:4 v prodloužení potlesk. Aplaudoval také herec Jakub Štáfek, který je v poslední době známý hlavně jako představitel Juliuse Lavického z fotbalového seriálu Vyšehrad.

Štáfkova popularita od uvedení Vyšehradu letí vzhůru. Jeho role volnomyšlenkářského fotbalisty Juliuse Lavického alias Laviho baví a hlášky, kterými jeho postava překypuje, se rychle začaly rychle šířit.

Šlo by dát dohromady podobný seriál i z hokejového prostředí? „Natočit hokejový Vyšehrad by určitě bylo realizačně náročnější, než to je u fotbalového prostředí. Inspirace je taky dost," myslí si Štáfek , který dodává, že inspirace by bylo určitě mnoho.

Rozdíly mezi hokejisty a fotbalisty samozřejmě jsou. „Například ve tvrdosti a fyzickém kontaktu," říká Štáfek. „A hokejisti taky víc žerou," doplnil se smíchem.

Ačkoliv se sám věnuje aktivně fotbalu, hokej sleduje s větším zaujetím. "Já mám k hokeji velice dobrý vztah. Chodil jsem na něj odmalička stejně jako na fotbal, hokej mě baví na dívání víc. A také jsem z počítačových her nikdy nehrál FIFU, vždycky NHL," vyznal se Štáfek ze vztahu k hokeji.

Štáfek: Natočit hokejový Vyšehrad? Inspirace je taky dost
Video se připravuje ...

Herec Jakub Štáfek s přítelkyní Monikou Timkovou před odletem na finále hokejové Ligy mistrů
Herec Jakub Štáfek s přítelkyní  Monikou Timkovou před odletem na finále hokejové Ligy mistrů

Kalous: Byl jsem nadšený z podpory fanoušků, škoda chyby v prodloužení
Video se připravuje ...