Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Ronaldo přijde o kámoše! Kickboxer Hari jde za mříže, dostal dva roky

Autor: ija

Nejlepší kamarád Cristiana Ronalda má problém! Marocký kickboxer Badr Hari (32), o kterém se spekulovalo i jako o milenci fotbalové hvězdy, byl v Nizozemsku odsouzen ke dvěma letům vězení. Bude se tedy muset vydat do Amsterdamu, kde si trest odpyká, ale podle právníka to bude jen půlrok.

O povaze přátelství Hariho a nejlepšího fotbalisty světa se minulý rok hodně diskutovalo. Hvězda Realu Madrid pravidelně létala do severní Afriky a v Realu Madrid tím nebyli právě nadšení. Na sociálních sítích se objevila řada jejich společných snímků, která vyvolala podezření, že mezi nimi není kamarádství, ale spíš homosexuální vztah. Pozornost vzbudila zejména fotka, kde Hari drží Ronalda v náručí, opatřená popiskem: Haha, novomanželé! 

Ronaldův kámoš Badr Hari se letěl podívat na El Clásico Cristianovým soukromým letadlem
Ronaldův kámoš Badr Hari se letěl podívat na El Clásico Cristianovým soukromým letadlem

V poslední době už ale není ty dva tak často vidět spolu a tak to nejspíš bude i dál, když půjde Hari do vězení. Podle právníka ale stráví za mřížemi jen šest měsíců, musí ale zaplatit pokutu v přepočtu 1,2 milionu korun.

Kickboxer, který má i nizozemskou národnost, byl v Holandsku odsouzen ke dvěma letům vězení za napadení místního byznysmena Koena Everinka. K incidentu došlo v jednom nočním klubu už v roce 2012 a napadený obchodník se výroku soudu nedožil. Před rokem byl totiž nalezen ubodaný ve svém domě. Z tohoto činu ale Hariho nikdo nepodezírá.