Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Šural se omluvil z reprezentace kvůli zranění, ale... Místo nároďáku chlastačka!

Autor: vba

Poprvé od loňského srpna se mohl objevit v reprezentaci. Jenže sparťanský fotbalista Josef Šural (27) se trenérovi omluvil. Údajně kvůli zranění, jenže to vypadá jako výmluva!

Šural totiž v sobotu odehrál za Spartu celých 90 minut na Slovácku (1:1) a nějaké zdravotní potíže na něm znát nebyly. Na jaře navíc odehrál úplně všechny zápasy, kromě jediného, který prostál kvůli trestu za žluté karty.

I kouč nároďáku Karel Jarolím mu chválil formu, díky níž se mohl po deseti měsících vrátit do českého dresu. „Jak začal pravidelně nastupovat, tak o sobě dával vědět. Dařilo se mu, ať už hrál na hrotu nebo ze strany,“ přikyvoval holohlavý trenér.

Josef Šural se rozhodně umí bavit
Josef Šural se rozhodně umí bavit

Jenže Šural nakonec pozvánku do reprezentace odmítl. Oficiálním důvodem je zranění, jenže Blesk vypátral, že si v současnosti užívá divokou párty na jihu Španělska!

Jeho fotbalový kamarád a brankář Liberce Václav Hladký (26) se tam totiž loučí se svobodou a Šural u toho nemohl chybět! V rezortu městečka Marbella se tak sparťanský záložník oddává s přáteli alkoholu, doutníkům a kdo ví čemu ještě...

Hladkého přitom čeká svatba až o víkendu, Šural by se tedy teoreticky mohl do přípravy nároďáku připojit. Přísný trenér Jarolím ale všem hráčům, a to včetně mistrů ze Slavie, nařídil individuální plán. A ten by se na chlastačce ve Španělsku plnil těžko...

CELÝ SESTŘIH: Slovácko - Sparta 1:1. Domácí počtrnácté v sezoně remizovali
Video se připravuje ...

Sparta - Plzeň: Šural přesnou hlavičkou po Lafatově centru dal Spartě vedení 1:0
Video se připravuje ...