Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 10°C

Messiho svatba: Opuštěný Neymar, nepozvaný Guardiola i protesty

Autor: med

Jeden z nejlepších fotbalistů ve fotbalové historii Lionel Messi přestoupil. Nikoli však do jiného klubu, ale do svazku manželského. V argentinském Rosariu, kde se svatba konala, se odehrála spousta zajímavostí. Například partnerky s sebou musely mít alespoň troje šaty, Neymar jako jeden z mála dorazil sám a hostinu přerušilo 600 dělníků.

Hosté si mohli zvolit, zda do budovy vstoupí hlavním vchodem přes červený koberec a zároveň budou zachyceni objektivy fotografů, či raději půjdou zadním vchodem. Většina zvolila první variantu.

Téměř většina pozvaných Messiho spoluhráčů s sebou měla své manželky a partnerky. Až na Brazilce Neymara . Ten prý přítelkyni Bruně Marquezine nabídl, aby s ním do Rosaria letěla, ale odmítla.

Všem ženám bylo ještě před svatbou doporučeno, aby si do Argentiny sbalily minimálně tři různé šaty, aby na místě nedošlo k situacím, že se jeden model objeví víckrát. Manželka obránce Martína Demichelise si jich vzala rovnou pět.

Kanonýr Samuel Eto´o s manželkou na Messiho svatbě
Kanonýr Samuel Eto´o s manželkou na Messiho svatbě

Svatbu na chvíli zastínilo přes 600 protestujících z továrny Pepsi, kteří byli propuštěni a chtěli se na Messiho velké události zviditelnit. Nakonec byli vyhnáni.

Zatímco hvězdní spoluhráči Piqué, Neymar, Suárez či bývalí Fábregas, Eto´o, Sergio Agüero a spol. nemohli na veselce chybět, bývalý Messiho trenér v Barceloně Pep Guardiola pozvánku údajně neobdržel.

Hlavní část jídelního menu byla zaměřena na steacích, sushi, těstovinách a salátech.