Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Kouč Atlética předvedl ve 47 letech famózní postavu: Rambo Simeone!

Autor: ps

Rambo žije! Postavu jako z filmového akčního trháku předvedl na plážích ve francouzském St. Tropez trenér Atlética Madrid Diego Simeone. A věřte, že tomuhle namakanému argentinskému fešákovi je úctyhodných 47 let!

Stačilo, když zatnul svaly a Stallone v roli Ramba vymlátil, koho bylo potřeba. Simeone je také urputný bojovník, jemuž se ale v uplynulém ročníku nepodařilo »vymlátit« v semifinále Ligy mistrů Real Madrid. Ani španělskou ligu nerozstřílel, výsledkem byla konečná třetí příčka za Realem a druhou Barcelonou.

Náročná sezona mu vzala hodně sil, tak se vydal aklimatizovat na Francouzskou riviéru, kde byl středem pozornosti. Vyrýsované svalstvo a opálená pleť vyváděly rekreanty na pláži v míry. V písku dováděl s manželkou Caroline Baldini, ve vlnách hlídal synka Giovanniho a přítomní hleděli s otevřenou pusou.

S takovou postavičkou by klidně mohl svým hvězdám Antoinu Griezmannovi nebo Saulu Niguezovi pomoci na trávníku! Známé jsou jeho kousky z tréninku – zakončení mu stále funguje, co se týká běhání, málokdy v přípravě stojí opodál svých červenobílých koní.

Jediné, co Diegovi na uhlazené tváři dělá vrásky, je strach, že ztratí své TOP hráče. Je o ně zájem v nejbohatších klubech světa a je jen otázkou, koho pro příští rok v kádru udrží. Se sniperem Griezmannem, jenž podepsal novou smlouvu až do roku 2022 se v kabině potká, ale…

Simeone má ve 47 letech dokonalou postavu.
Simeone má ve 47 letech dokonalou postavu.

Real Sociedad - Atlético Madrid: Emoce! Kouč Simeone zrychlil hru, soupeř pak napálil Carrasca
Video se připravuje ...