Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Když se fotbalové rošťandy rozjedou: Co si Bergerová s Barošovou ukazovaly?!

Autor: ps

Jeden už s fotbalovou kariérou seknul a ve »výslužbě« objíždí všechny kouty světa, druhý ještě střílí ligové góly za Liberec. Když ale manželky fotbalových internacionálů Patrika Bergera (43) a Milana Baroše (35) zůstanou chvilku bez dozoru, hned je z toho slušná pařbička!

Legendární dlouhovlasý Berger, který válel za věhlasné kluby Dortmund, Liverpool či Spartu, se po konci fotbalové kariéry rozhodl být cestovatelem. S manželkou Jarčou téměř každý měsíc vyjíždějí za sluníčkem, dělají si naprosto, co chtějí. Konečně mají po náročné Patrikově kariéře všechen čas pro sebe, tak si ho náležitě užívají. Naposledy spolu byli v Mexiku, pak také na Floridě.

Teď je Berger na golfové dovolené v Hong Kongu, ženu nechal doma samotnou. Ale proč by seděla doma, když si mohla jít s kamarádkami trochu zajuchat. S manželkou Baroše Terezou tak vyrazila do víru tance a stálo to za to. Padla nějaká sklenička, holky se rozparádily a možná chybělo malinko a byl z toho slušný skandálek.

Nakonec zůstalo jenom u odhalování poprsí, lépe řečeno dekoltů. Možná si fotbalové rošťandy jen porovnávaly odstín opálení, ale rozhodně na tanečním parketu zaujalo, jak Bergerová vystavila svá poodhalená ňadra přímo před zraky Barošovy ženy. Prostě když mejdan, tak se vším všudy a pořádně…

S manželkou Jaroslavou objížní různé destinace světa několikrát do roka.
S manželkou Jaroslavou objížní různé destinace světa několikrát do roka.