22. února 2017 • 09:27

Griezmann nechápal stažení parťáka. Nestřídej ho, je nejlepší, řval na kouče

Autor: pod
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Mezi hráči má obrovský respekt. Trenér Diego Simeone je pro fotbalisty Atlétika Madrid někým, ke komu vzhlíží. Když se jim ale něco nelíbí, dokážou to říct. Tak jako hvězdný útočník Antoine Griezmann přímo během zápasu Ligy mistrů na půdě Bayeru Leverkusen. Tomu se totiž nelíbilo, že se Simeone rozhodl vystřídat jeho parťáka z útoku Kevina Gameira a dal to jasně najevo. Trenér bouřlivák se ale nezlobil.



Útočník Gameiro prožívá skvělé dny. O víkendu rozhodl hattrickem o výhře Atlétika v La Lize a v úterý se trefil do sítě Bayeru Leverkusen v Lize mistrů. Přesto se trenér Diego Simeone rozhodl, že ho v 71. minutě za stavu 3:2 pro hosty vystřídá.

To se ale vůbec nelíbilo dalšímu útočníkovi Atlétika Antoine Griezmannovi, kterému Gameiro přihrál na gól. Proto ještě zkusil svého trenéra zlomit. „Ne, ne, ne, nestřídej ho, je nejlepší, je nejlepší,“ křičel francouzský útočník podle kamer na Simeoneho.

Ten ale Griezmanna nevyslyšel a Gameira ze hřiště stáhl. „Nechápal jsem to, ale respektuji to,“ tvrdil po zápase střelec. „Čím více budou mí hráči nespokojení se střídáním, tím více budu spokojený já,“ usmál se pak Simeone.

K radosti měl důvod. Atlético totiž vyhrálo na půdě Leverkusenu 4:2 a je blízko čtvrtfinále Ligy mistrů. A Simeone ukázal, že je výborným stratégem. O několik minut později totiž stáhl i Griezmanna a do hry vpustil Fernanda Torres, který dal čtvrtý gól hostů.

SESTŘIH Ligy mistrů: Bayer Leverkusen - Atlético Madrid 2:4. Zářil Gameiro
Video se připravuje ...

Útočník Atlétika Madrid Kevin Gameiro slaví gól proti Bayeru Leverkusen
Útočník Atlétika Madrid Kevin Gameiro slaví gól proti Bayeru Leverkusen

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud