Pátek 3. května 2024
Svátek slaví Alexej, zítra Květoslav
Oblačno 22°C

Toho by kouč Rada nepochválil! Nová posila Realu nezvládla 7 žonglů

Autor: ps

Znáte ten pocit, když jdete na pohovor a třesou se vám nohy i ruce? Asi tak vypadalo vystoupení při přivítání talentovaného Thea Hernándeze (19), který podepsal slavnému Realu Madrid. Ale za jeho kousky při focení by ho bývalý kouč Sparty Petr Rada nepochválil. Nezvládl sedm žonglů! Rada přitom jen po novináři na jaře chtěl udělat alespoň 3 žongly!

Tihle borci to mají v noze. S míčem dokáží neuvěřitelné věci, jenže když dojde na představení nové mladé hvězdy, vše může být jinak. Co se stalo?

Hernández s úsměvem pózoval blýskajícím fotoaparátům, mával tisícům lidí na tribunách a pak byl vyzván, aby ukázal pár nožiček. Jenže to byl průšvih!

Devatenáctiletý talent, kterého Real přivedl zpět z hostování v Alavézu a podepsal s ním novou smlouvu, měl takové nervy, že do balonu kopal jako naprostý amatér. Nadhodil si míč – jedna, dva, třiiii… Míč létal všude možně, on ho honil po půli hřiště, dokonce se ozýval smích. Upřímně, i hráči z pralesu udělají víc než 7 nožiček (samozřejmě předtím, než jdou v klidu na pivo).

I sám Theo se svým dovednostem zasmál. Ale už myslí na svoji slušně našlápnutou budoucnost. „Jsem šťastný, že mohu být součástí nejlepšího týmu na světě. Chtělo mě hodně klubů, ale Real je pro mě ta nejlepší volba, abych fotbalově dál rostl,“ řekl už bez nervů Hernández.

VIDEO | Připomeňte si, jak chtěl Rada žongly po novináři

Trenér Rada po zápase s Plzní seřval redaktora Sportu. Jeho výstup trval přes dvě minuty!
Video se připravuje ...

Obránce Theo Hernández v dresu Alavésu proti Realu Madrid, který o něj údajně hodně stojí
Obránce Theo Hernández v dresu Alavésu proti Realu Madrid, který o něj údajně hodně stojí

Alavés - Bilbao: To je krása! Domácí Hernandéz vymetl střelou levou šibenici
Video se připravuje ...