Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Krmenčík se poklonil Jágrovi: Jste legenda, co bojuje za naši zem!

Autor: iSport.cz

Rozhovor Roberta Záruby s Jaromírem Jágrem způsobil velký poprask - legendární 68 zvažuje, že se vrátí do reprezentace a zahraje si na olympiádě! 45letá hokejová ikona celou situaci osvětlila na Facebooku, a dočkala se mnoha nadšených reakcí. Mezi fanoušky, kteří kladenskému rodákovi vysekli podporu, se objevil i plzeňský kanonýr Michael Krmenčík.

Krmenčík, který se nedávno zařekl, že už nebude simulovat, se Jágrovi poklonil pod krátkým videem. "Jsem moc rád, že jsem se narodil do doby, kdy ještě hrajete hokej. I za to, že jsem se narodil do doby, kdy mohu sledovat hráče typu Ronaldo a Messi, ale vy jste naše hokejová legenda, chlap, který bojoval za naši zem, nikdy se neotočil reprezentaci zády a za to máte můj respekt," napsal 24letý útočník.

Plzeňský hráč popřál Jágrovi, kterému zbývá 57 zápasů k překonání rekordu v počtu utkání v nejslavnější lize světa, ještě jednu podařenou sezonu v NHL. Sám Jágr ale nevylučuje, že sezonu 2017/18 stráví v Evropě, ať už doma na Kladně, nebo jinde. V takovém případě by se i rád vrátil do národního týmu, a oblékl jeho dres na olympijských hrách.