Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Pusinky do nebe pro milovaného labradora Maxe: Pláč u Čechů

Autor: om

Čtrnáct let byl členem rodiny. V srpnu psala Martina, jakou má Max radost, že po letní pauze a období dovolených má zase všechny doma. Na konci října srdce milovaného labradora dotlouklo.

Panička Martina Čechová (35), manželka gólmana Petra Čecha (35), připravila na Maxíka obrázkovou památku. „S láskou vzpomínáme na našeho milého kluka. Už není s námi, ale navždy zůstane v našich srdcích. Jsou to tři týdny, co odešel. Tak moc nám chybíš, Maxíčku!“ napsala ke snímkům uspořádaným do videogalerie na Instagramu.

Maxe si Čechovi pořídili ještě během angažmá v Rennes, letos mu bylo 14 let. „Já jsem ta hodná, rozmazluju ho. Aspoň Petr to říká, i když si myslím, že to tak není,“ vyprávěla Martina o Maxovi krátce poté, co se s nimi v roce 2004 přestěhoval do Anglie.

„Když byl malej a něco provedl, Martina vždycky říkala: Já nemám srdce na to potrestat štěňátko… Takže jsem ho musel čapnout a odnést na místo, kde může být, vždycky já. On si to pamatuje,“ vysvětlil Petr Čech rozdělení rolí.

„On Petr má výraznej hlas. Když zařve, »sedni«!, sednou všichni lidi okolo. I já,“ dodala k výchovným dispozicím Martina.

Max byl na světě dřív než obě děti Čechových, Adéla (9) a Damián (8), navíc psí věk letí rychleji. Tak sbohem, dědo Maxíku!

Pusinky si vychutnával i Petr.
Pusinky si vychutnával i Petr.

Témata:  fotbalčechsmrtpesrodinasportVIPsport Sport na Heureka.cz