Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Pravda o Jágrově zdraví: Víme, proč nehraje a co ho trápí. Máme důkaz!

Autor: top

Jedna otázka je, kde by mohl hokejista Jaromír Jágr (45) pokračovat v NHL. Ta druhá, daleko závažnější, zní: Má na ni jeho stárnoucí tělo? Zdraví hokejového barda z Kladna je totiž nejspíš podlomené daleko víc, než se dosud psalo!

Počítáme-li i dva duely v uplynulém týdnu, » Džegr « vynechal v sezoně plných šestnáct zápasů kvůli »potížím v dolní části těla«, jak zní oficiální informace klubu.

Není tajemství, že Jágr bojoval s bolestmi třísel. Avšak trochu jinými, než v minulosti. „Dostal jsem krosček, upadl jsem na kolena a ta se mi rozjela. Takže se mi natáhly přitahovače v místech, se kterými jsem neměl zkušenosti. Nejhorší bylo najít ten ideální čas, když už můžu jít hrát,“ popsal své trable začátkem listopadu pro deník Sport.

Fanoušek prozradil, s čím má Jágr problémy. Na jeho místě v šatně Calgary visí kolenní ortéza.
Fanoušek prozradil, s čím má Jágr problémy. Na jeho místě v šatně Calgary visí kolenní ortéza.

Teď se však ukázalo, že kromě třísel trápí českého veterána také koleno! Ve svých komentářích to už naznačili někteří kanadští novináři a nově to definitivně potvrzuje fotka jednoho z fanoušků.

Jistý Josh se o uplynulém víkendu vyfotil v kabině Flames přímo na místě, kde sedával Jágr. V kóji, kde má č. 68 stále svoji jmenovku a výstroj, visí na věšáku kolenní ortéza…