Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Doktor, který zneužíval gymnastky, se hroutí: Už neříkejte, jak jsem vás obtěžoval!

Autor: sjs

Udělal ze života peklo desítkám dívek. Bývalý lékař gymnastické reprezentace USA Larry Nassar (54) sexuálně obtěžoval sportovkyně a nyní je kvůli tomu jako obžalovaný před soudem. Zrůdný doktor se nyní údajně psychicky hroutí, když musí poslouchat výpovědi svých obětí.

Loni v prosinci byl doktor Nassar odsouzen na 60 let za přechovávání dětské pornografie. Nyní stojí znovu před soudem kvůli zneužívání amerických gymnastek.

Jeho padesát obětí ve výpovědích uvedlo, jak je tento sexuální predátor obtěžoval a co jim vše dělal během lékařského vyšetření. Nejnověji se k obvinění připojila i nejzářivější gymnastická hvězda současnosti Simone Bilesová. (Více čtěte ZDE>>>)

Nassar nyní chce další svědkyně zastavit, aby už neříkaly, jak je zneužíval. „Je to mediální cirkus. Mám strach o své duševní zdraví,“ napsal soudu z vězení Nassar. Příběhy o jeho sexuálních útocích ho prý ničí.

Žádosti obžalovaného nakonec nebylo vyhověno a jeho oběti budou dále vypovídat. Svědčit se chystá ještě dalších 50 gymnastek, které obtěžoval.

Témata:  sexsoudzneužíváníVIPsportNassar