Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Matka hvězdy MS Pastrňáka o jeho partnerkách: David má rád blondýnky!

Autor: pv

Páni mají radši blondýnky. Slavnému filmu s herečkou Marilyn Monroe dává za pravdu i český hokejový útočník David Pastrňák. Podle jeho maminky Marcely Ziembové totiž preferuje plavovlasé slečny. Co ještě prozradila na svého jedenadvacetiletého syna?

Pastrňák loni podepsal v Bostonu pohádkovou smlouvu na 6,6 milionů dolarů ročně. Už v minulosti prozradil, že má čuch na zlatokopky a žádná z nich ho nedostane. Jaké dívky ale David preferuje? „Má rád evropské typy, takže spíš blondýnky,“ řekla matka českého reprezentanta, který je prý nyní nezadaný.

„O žádné nevím, ale kamarádky má. Když o nějaké přítelkyni vím, tak ji chci vidět alespoň na fotce a řeknu mu svůj názor, jestli se mi líbí, jestli je hezká, a co má pěkné,“ smála se paní Ziembová. Často se říká, že se o syna neustále stará, ale v rozhovoru pro deník Sport to vyvrátila.

Marcela Pastrňáková držela palce na dálku
Marcela Pastrňáková držela palce na dálku

„Postarat se o sebe umí sám. Žehličku jsme u něj nikdy v ruce neviděla. Existují čistírny, takže na obleky a na košile se zařídí takhle a trika si dá do sušičky a nemusí je žehlit. Já mu vyvařuji, jen když ho vidím, což tak často není.“

A co má jeden z nejlepších hokejových střelců nejraději k jídlu? „Už mě to nebaví, ale chce pořád kuře s rýží. Má rád i palačinky. Za to nesnáší zelí,“ prozradila na syna paní Marcela. Odtajnila i Davidovo vysněné povolání. „Když byl mladší, tak pomáhal sousedce vymalovat chodbu v bytě. Byl z toho nadšený a chtěl být malířem a uklízečem.“

Umí David Pastrňák žehlit? Má přítelkyni? Odpovídala jeho maminka Marcela
Video se připravuje ...