Patrik Vacek
14. května 2018 • 16:29

Pastrňák a spol. si večer zazpívali! Špaček z toho tak nadšený nebyl

Autor: Patrik Vacek, Ondřej Kuchař
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Jarolím: Slavia? Míň arogance, víc kreativity. Drahé posily zatím nejsou znát
Furch po nástupu k Boleslavi: Brno jsem si oblíbil, ale život mění plány
VŠECHNA VIDEA ZDE

Je jim do zpěvu. Čtyři čeští hokejoví reprezentanti se po nedělní výhře 6:0 nad Francií sešli na hotelovém pokoji a měli chuť na legrácky. Útočník David Pastrňák ráno pustil do světa video, jak se spoluhráči Davidem Krejčím, Radko Gudasem a Robertem Kousalem zpívají hit zpěvačky Terezy Kerndlové. Krásnou umělkyni tím potěšili. Asistent trenéra Jaroslav Špaček už z toho tak nadšený nebyl.



V Kodani bylo po čtvrté hodině ráno a za pár desítek minut teprve mělo vyjít slunce, ale útočník David Pastrňák ještě nespal. Na svou sociální síť Instagram zveřejnil video, jak na hotelovém pokoji zpívá s parťáky z reprezentace Davidem Krejčím , Radko Gudasem a Robertem Kousalem píseň Schody z nebe od Terezy Kerndlové.

„Terezka Kerndlová , Schody z nebe,“ řekl Pastrňák na úvod videa, a hned začal zpívat s rukou na srdci hit půvabné umělkyně. „Jak kámen tíží andělský střílny…“ Následně útočník nasměroval kameru svého mobilního telefonu na Gudase s Krejčím, kteří zpívají další sloku. Navíc Krejčí u toho čistí kartáčkem na zuby pusu panenky. Video pak končí zpěvem útočníka Roberta Kousala.

Po pár hodinách záběry David Pastrňák ze sociální sítě smazal. Úsměvné video příliš nepotěšilo asistenta hlavního trenéra Jaroslava Špačka . „Dřív tyhle média nebyla, to si člověk mohl, když to řeknu blbě, dělat co chtěl. Neviděl jsem to, ale jak mi to popisujete, asi to nejsou věci, které by lidi měli vidět,“ řekl Špaček pro deník Sport a zavzpomínal, jak to probíhalo za jeho hráčských časů během mistrovství světa.

Hvězda nejen na ledě! Pastrňák zpívá písničku Terezy Kerndlové
Video se připravuje ...

„Dřív bylo normální dát si po zápase pivko. Je to důležitá součást toho šampionátu, samozřejmě ale v nějaké míře. Nemůžete se opíjet. My jsme dřív chodívali na pivo a nikdo to neřešil. Když ale přišel zápas, museli jsme hrát, být stoprocentně fit a vyhrávat. To bylo důležité. Parta se tvoří kolem těchhle věcí. Nemám s tím problém, i když ve čtyři ráno je to možná trošku blbý,“ dodal trojnásobný mistr světa.

Od vedení národního týmu nemají hokejisté žádné zákazy ohledně toho, co umístí na sociální sítě. „Školení ohledně příspěvků na sociálních sítích děláme pouze na reprezentačních akcích kategorií do osmnácti a dvaceti let. V dospělém národnímu týmu ne. Nemáme ani žádné vnitřní regule, řídíme se pouze stanovami IIHF, která se týkají příspěvků z haly, šatny a podobně,“ uvedl mluvčí české reprezentace Zdeněk Zikmund.

Čtveřice českých hokejistů potěšila svým videem hlavně samotnou zpěvačku. „Tak to mě fakt pobavilo. Je to opravdu vtipný a zároveň mi to udělalo velkou radost, že po samých vítězstvích si kluci pouštějí mojí skladbu a ještě se nestydí udělat ze sebe legraci. Přitom jsou to takoví hráči, kteří hrají v Bostonu NHL. Všechny kluky, co byli na pokoji zdravím, posílám pusu a držím palce! Bez zlata se domů nevracejte!“ vzkázala jim Tereza Kerndlová přes deník Sport.

Zpěváci. David Pastrňák ukázal, že se nestydí zpívat.
Zpěváci. David Pastrňák ukázal, že se nestydí zpívat.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud