Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Fotbalista zlatokop? Britský hráč sbalil kyprou výherkyni loterie

Autor: sjs

Láska nebo jen pouhá vypočítavost? Devatenáctiletý fotbalista Jordan Piggott loni sbalil výherkyni britské loterie Jane Parkovou (22), která v 17 letech na svůj šťastný los obdržela milion liber (29 milionů korun) a stala se v Anglii známou postavou, která vyhazuje peníze za plastiky.

Poprvé v životě si vsadila tiket do loterie a vyhrála pohádkovou sumu – milion liber. Jane Parková se před pěti lety stala nejmladší výherkyní v britské historii a její příběh zaujal média. Obyčejná dívka si začala užívat a s partou svých přátel cestovala po dovolenkových resortech. Novinářům prozradila, že část peněz investovala i do sebe.

Na 50 tisíc liber (1,5 milionu korun) totiž dala za plastické úpravy svého těla. Kolem Jane se motalo hodně vypočítavých mladíků, ale nakonec loni v březnu si její srdce získal o tři roky mladší anglický fotbalista Jordan Piggott, který hrál nejvyšší skotskou ligu za Dundee United a letos nastupoval v druhé nejvyšší soutěži v barvách klubu East Fife.

Podle mnoha lidí o něco starší, kyprou a plasticky upravenou dívku sbalil, aby si finančně přilepšil. Jane totiž není žádný skrblík a ráda rozhazuje peníze. Koupila si například tři luxusní vozy a slabost má i pro značkovou módu. Za pár lodiček dala například 455 liber (13 tisíc korun). Uvidíme, jestli jim láska vydrží i poté, co Jane utratí veškerou výhru.

Je to láska? Fotbalista se svou milionářkou
Je to láska? Fotbalista se svou milionářkou