Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 18°C

Pikantní novinky kolem Saganovy údajné milenky Lindy: Je jen krátce vdaná!

Autor: ps

O holce, která slovenského cyklistu Petera Sagana (28) potkala v předchozím angažmá a po jeho rozchodu s manželkou Katarínou s ním byla spojována jako jeho milenka, se toho moc nevědělo. Teď unikly pikantní novinky, Linda je prý jen krátce vdaná!

Spojování Sagana s Lindou Odehovou začalo poté, co jeden z nejlepších cyklistů světa během Tour de France oznámil rozchod s manželkou. S Němkou byl viděn na závodě ve Francii a o drby bylo postaráno.

Čekala na Petera u vchodu do týmového obytného vozu a vůbec se tím netajila. Okamžitě se na ní sesypalo, že může za odloučení Saganových. Jednoduše byla označena za milenku hvězdy stáje Bora-Hansgrohe!

Sexy Němka Linda navštívila během Tour de France Petera Sagana
Sexy Němka Linda navštívila během Tour de France Petera Sagana

„S Peterem se nějakou dobu známe. Pracovali jsme spolu v týmu Tinkoff a vždycky se s ním na Tour ráda potkám. Jsem už v Německu. Jeho rozchod s manželkou je smutný,“ napsala minulý týden deníku Plus Jeden Deň.

Situace, ve které se nechtěně ocitla, měla a stále má hodně negativní dopad. Lidé jí začali vyhrožovat, na tento popud smazala fotky se Saganem, čímž opět přiživila různé spekulace.

Jedno je ale jisté. Krásná Němka se minulý rok provdala za svého přítele. Takže pokud se milovnice tetování zapletla se slovenskou hvězdou, bude mít co vysvětlovat. Pokud ne, stejně má doma z ožehavého vývoje Saganova rozchodu peklo…