Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Fotbalista roku ve znamení rudé: Hráči se pochlubili načančanými partnerkami!

Autor: ps

Vyhlášení ankety Fotbalista roku nepatřilo jen nažehleným čutálistům, kteří si přišli pro ceny. Vyvedli totiž své krásné partnerky, což samozřejmě v sále i u televizních obrazovek vzbudilo vlnu vzrušení. A i když nebylo moc prostoru je nafotit, ve finále se pochlubily samy na sociálních sítích. Co myslíte, jak jim to slušelo?

Darida , skromný kluk z Plzně, vyfoukl prestižní ocenění bývalému parťákovi z reprezentace Petru Čechovi . Ten se z celkového vítězství radoval už devětkrát, vládl poslední dva roky, ale kolísavá forma v Arsenalu ho sesunula na druhý »flek«.

Ale popravdě… Ocenění je skvělé, jen nebylo to jediné, co ve Vinohradském divadle zaujalo. Hosté i fanoušci u obrazovek dychtivě sledovali načančané přítelkyně hráčů. Příprava na galavečer očividně neměla konce! Zaplatit luxusní šaty, svěřit vlasy a obličeje do rukou mocných kadeřnic a vizážistek. A co z toho vzniklo?

Daridova zářící láska v červeném Kateřina Trejbalová ochromila sál róbou s odvážným výstřihem skoro až na zem. Kočka Pavla Kadeřábka Česká Miss 2012 Tereza Chlebovská také oblékla rudé šaty, dokonce s vlečkou. Italský elegán z Říma Patrik Schick se usmíval po boku neodolatelné přítelkyně Haničky a Antonín Barák se pochlubil svojí princeznou Nikolou, kterou vyzdobil obrovským šperkem.

Takhle by se dalo pokračovat až do rána, ale dost bylo řečí. Pojďme se podívat do galerie, komu to jak slušelo. Podle fotek je jasné, že ceny měli organizátoři připravit také pro úchvatné partnerky, bez nich by to totiž nebyl tak povedený večer…

Vladimír Darida s láskou Kateřinou.
Vladimír Darida s láskou Kateřinou.