Úterý 30. dubna 2024
Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce
Polojasno 24°C

Manželská krize Vladimíra a Marie Růžičkových: Už ji odstěhoval, bydlí v pronájmu!

Autor: zal

Zvěsti o tom, že hokejový trenér Vladimír Růžička (55) vystěhoval svou paní Marii (30), se kterou má roční dceru, z jeho vily, se ukazují jako pravdivé. Blesk ji přistihl v novém bydlišti.

Chomutov, centrum města. Po třídě před červeně obarveným domem projíždí autobus v barvách místního hokejového klubu. Je to až symbolické. Právě působení kouče Růžičky u Pirátů má být důvodem, proč jeden z bytů u rušné ulice teď obývá Marie Růžičková.

O tom, že Vladimír přestěhoval svou manželku právě sem, informovalo Blesk několik zdrojů dobře obeznámených s tím, co se v Chomutově děje. Až tak daleko dosáhla partnerská krize, která mezi ještě nedávno po uši zamilovaným párem propukla během léta.

Pronajatý byt v Chomutově je dalším důkazem rozchodu Vladimíra a Marie Růžičkových.
Pronajatý byt v Chomutově je dalším důkazem rozchodu Vladimíra a Marie Růžičkových.

„Napadlo vás někdy, že to může být z Vláďovy strany?! Že upřednostňuje hokej před rodinou?“ odhalila v internetové diskuzi pravděpodobný bod sváru Růžičkových nejlepší kamarádka Marušky Ája.

Nucený přesun do pronájmu je ve chvíli, kdy spolu vychovávají téměř roční dceru Lejlu, řešení poněkud drastické. Ale už je to tak. Zatímco Vladimír zůstává ve vile na kraji města, Marie byla přistižena Bleskem na své nové adrese.

A nepochybně tu nebyla jen na návštěvě u známé – z kabelky vždy vylovila klíče a během dne se »domů« opakovaně vrátila.

Tahle romance, která hokejové legendě převrátila život na ruby, už zřejmě happy endem neskončí.

Těhotná snoubenka trenéra Růžičky: S nenávistí jsem se naučila žít
Video se připravuje ...