Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

»Milenka« tlačí Ronalda ke zdi: Po znásilnění trpěla a chtěla se zabít!

Autor: om

Třináctého června 2009 ji prý znásilnil Cristiano Ronaldo (33). Devět let poté Američnaka Kathryn Mayorga (34) svůj případ otevřela. Prý ji čin fotbalové hvězdy zničil natolik, že uvažovala o sebevraždě.

Dostane Ronalda do vězení? Vyrazí z něj další miliony? Nebo si snad pomůže od sebevražedných myšlenek, které ji pronásledují? Těžko říct, zatím je jisté jen to, že se stala docela známou osobou.

Každopádně Ronaldova dávná »oběť«, resp. její právníci, vytáhli na tiskovce, kam ona nepřišla, další trumfy, které mají útočníka Ronalda zahnat do těžké defenzívy.

„Přáli bychom si říci, že se to nikdy nenastalo. Ale ani po letech to nejde,“ uvedli Leslie Stovall a Larissa Drohobyczer, právníci Kathryn. „V důsledku znásilnění trpí klientka posttraumatickou stresovou poruchou a depresemi včetně sebevražedných myšlenek, také bojovala s alkoholismem,“ dodali.

Tohle všechno má být argument pro zrušení dávné dohody o mlčenlivosti, na kterou Kathryn přistoupila za odměnu 375 tisíc dolarů (8,3 milionu korun).

„Znásilnění je ohavný zločin a jde proti všemu, v co věřím. Mám čisté svědomí a věřím ve spravedlnost, počkám na výsledky vyšetřování,“ vzkázal Cristiano Ronaldo. Policie v Las Vegas musí rozhodnout, zda zahájí trestní stíhání. Vyšetřování už obnovila.

Údajná oběť sexuálních choutek Cristiana Ronalda Kathryn prý chtěla spáchat sebevraždu.
Údajná oběť sexuálních choutek Cristiana Ronalda Kathryn prý chtěla spáchat sebevraždu.

SESTŘIH LM: Valencie - Juventus 0:2. Favorit vyhrál i přes diskutované Ronaldovo vyloučení
Video se připravuje ...