Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Poborský promluvil o své adrenalinové vášni: Se žraločím monstrem v hlubinách!

Autor: sjs

Dlouho byl fotbalista Karel Poborský spojen s klubem Dynamo České Budějovice. Nejdříve jako hráč a později i jako spolumajitel. Svůj podíl však prodal, ale na fotbal nezanevřel. Našel si však novou vášeň. Utíká za exotikou!

 

Změna je život. Poborský se z rodných jižních Čech přestěhoval do Prahy a nyní bydlí na Smíchově. Už nevlastní SK Dynamo České Budějovice, takže může v klidu žít v hlavním městě. Naplňuje ho i nová práce.

„Snažíme se restartovat tréninková střediska mládeže, která fungovala dřív. Fotbal je v tom ze všech sportů asi nejdál,“ tvrdí Poborský pro říjnové vydání magazínu ForMen, ve kterém tvrdí, že jeho život není jen fotbal, ale je daleko pestřejší.

Parádní nůžky vystřihl poborský na dně bazénu
Parádní nůžky vystřihl poborský na dně bazénu

Bývalý fotbalista Manchesteru United, Lazia Řím nebo Sparty rád cestuje do exotických končin jako je Bali a věnuje se podvodnímu sportu.

„Posledních pět let se věnuju technickýmu potápění. To je pecka. Pod vodou je klid. Strašně mě to nabíjí a vždycky mě to vytrhne z toho blázince tady. Teď naposled jsem se potápěl se žralokem velrybím,“ překvapil někdejší slavný záložník.

„Je to strašný monstrum, má osm metrů. Člověk si uvědomí, jak jsme vlastně nicotný, malinký. Půlhodinu jsme s nima plavali, a to je prostě strašnej úlet,“ řekl Poborský, který se žraloků nebojí.

Na Bali se umí pobavit i na suchu. „Rodina si to užívá, my vždycky od pěti hrajeme s vesničanama fotbal,“ smál se cestovatel Poborský.