Středa 1. května 2024
Dnes je Svátek práce, zítra Zikmund
Polojasno 22°C

Hon na hvězdného fotbalistu Ronalda pokračuje: Hledá se další znásilněná!

Autor: haj

Cristiano Ronaldo (33) je nejenom zločinec, ale i recidivista! To tvrdí právníci Kathryn Mayorgy (34), která fotbalovou megastar obvinila ze znásilnění. Prý nebyla jediná!

„Vím o další osobě, která byla údajně obětí Ronaldova sexuálního útoku. Rád bych tu ženu našel a kontaktoval,“ prohlásil pro deník The Sun Leslie Stowall, jeden ze zástupců Američanky Kathryn. Ta tvrdí, že ji Ronaldo znásilnil v roce 2009.

„Vícekrát řekla ne a stop,“ měl se tehdy Ronaldo vyjádřit k pohlavnímu styku, než se s Mayorgou mimosoudně vyrovnal. Zaplatil jí v přepočtu 8,3 milionu korun.

Tahle slova však útočník Juventusu, jehož zástupci Kathryn žalují znovu, nyní označuje jako fake news (falešné zprávy). „Důkazy, odpovědi na písemné otázky a okolnosti týkající se údajné dohody ale nejsou fake news,“ oponuje mu právník Stowall.

Pohlavní styk portugalského svalovce s neznámou ženou francouzsko-afrického původu se už vyšetřoval v roce 2005, kdy k němu v hotelu Sanderson v centru Londýna mělo dojít. Cristiano byl tehdy za podezření ze znásilnění zatčen, ovšem pro nedostatek důkazů ho neobvinili.

Kathryn Mayorgaová obvinila Cristiana Ronalda ze znásilnění. Na snímku spolu v baru v Las Vegas.
Kathryn Mayorgaová obvinila Cristiana Ronalda ze znásilnění. Na snímku spolu v baru v Las Vegas.