Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Přítelkyně bijce Vémoly si počtvrté přifoukla prsa: Jsou v plné kráse!

Autor: Patrik El-Talabáni

Prsa se jí do oblečení skoro nevešla, přesto si je nechala znovu zvětšit. Lela Ceterová (29), přítelkyně českého zápasníka MMA Karlose Vémoly (33), podstoupila další plastiku ňader.

Fotkou s gigantickým dekoltem se pochlubila na Instagramu a sama sebe označila za plastikovou panenku. „Nová prsa. V plné kráse,“ napsala slovenská playmate.

Zdokonalováním svého poprsí je téměř posedlá, vždyť už si ho nechala zvětšit počtvrté. K tomu má upravené rty, nos, čelo a nechybí ani výplň v lících. Nemá tak vůbec daleko k tomu, aby se stala opravdovou »Bimbo Barbie«, jak sebe na sociálních sítích nazývá.

Proti častým změnám není ani slavný Vémola, který si její plastiky nemůže vynachválit. „Přirozenou krásu rád přenechám jiným,“ tvrdil český »Terminátor«.

Ten se vztahem s playmate poprvé pochlubil v září na Instagramu. Pořádně pár šokoval na začátku listopadu, kdy dorazil do pražského klubu SaSaZu, kde vystoupil legendární boxer Mike Tyson . Lela totiž zvolila vyzývavé šaty s pořádným výstřihem, z něhož se monstrózní prsa drala ven. Bůh ví, jak to dopadne, až si podobný outfit oblékne na nyní ještě víc přifouknuté míče.

Lela Ceterová ukázala nová prsa
Lela Ceterová ukázala nová prsa