Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Nečekaný konec?! Bijec Vémola se chystá na krok, který změní české MMA

Autor: Patrik El-Talabáni

Zatím se o tom jen šušká. Je to pravda, nebo ne? V kariéře mlátičky Karlose Vémoly (33) se prý schyluje k převratné události, která otřese světem českého MMA.

Rozhodně se nabízí možnost, že nejúspěšnější český zápasník MMA vleze do chomoutu se slovenskou playmate Lelou Ceterovou (29). Novou přítelkyní se pochlubil teprve v září, takže svatba by jistě způsobila poprask. Ještě víc by snad šokovalo, kdyby Lela oznámila, že je těhotná.

Ale nenechte se mýlit – ani o jednom řeč neběží. Překvapivá událost v »Terminátorově« životě se totiž týká sportu!

Návrat do UFC?

Leckoho možná napadne, že Karlos přece jen vystoupí 23. února na akci UFC Fight Night, která se poprvé uskuteční v České republice, čímž by splnil přání mnoha fanoušků. Jenže jak už Vémola dřív avizoval, nyní se do nejslavnější organizace světa nevrátí.

„Určitě na turnaji v Praze nebudu. I kdybych teď dostal nabídku, nepřijal bych ji, na přípravu je málo času,“ řekl v lednu v rozhovoru pro server sport7.sk pevně rozhodnutý Vémola, který v UFC zápasil jako první Čech.

Ptáte se, čím tedy může Karlos ještě zaskočit? V zákulisí se šušká o neuvěřitelném přestupu.

Vémola údajně končí v lize XFN a nově se má upsat stále se rozrůstající česko- slovenské organizaci OKTAGON, tedy přímému konkurentovi. Jasno by prý mohlo být už v nejbližších dnech či hodinách...

Lela Ceterová, přítelkyně nejlepšího českého fightera Karlose Vémoly
Lela Ceterová, přítelkyně nejlepšího českého fightera Karlose Vémoly