Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Srdcervoucí smutek! Takhle na pohřbu Saly (†28) trpěl jeho nejvěrnější přítel!

Autor: ris

Tohle je opravdový smutek! Sobotního pohřbu tragicky zesnulého fotbalisty Emiliana Saly (†28) se nezúčastnily jen tři tisícovky lidí, ale také jeho fenka černého labradora Nala, která poslušně čekala u vchodu, aby svému milovanému páníčkovi dala poslední sbohem!

Letadlo se Salou se nad kanálem La Manche zřítilo v pondělí 21. ledna, pár hodin po jeho přestupu z Nantes do Cardiffu, který za něj hodlal zaplatit v přepočtu bez mála čtvrt miliardy korun. Podle britského deníku The Sun byl právě fotbalistův labrador hlavním důvodem, proč se hráč po podpisu smlouvy do Francie vrátil.

Dojemný pohled. Fenka Nala čeký před obřadní síni, kde se lidé naposledy rozloučili s jejím páníčkem Emlianem Salou
Dojemný pohled. Fenka Nala čeký před obřadní síni, kde se lidé naposledy rozloučili s jejím páníčkem Emlianem Salou

Útočník chtěl co nejrychleji vyřídit potřebná povolení, aby s ním jeho čtyřnohý miláček mohl vyrazit do Walesu. Vždyť od roku 2015 trávili většinu času spolu a na tom Sala nechtěl nic měnit ani v Premier League.

Osud tomu chtěl jinak; fotbalistu v sobotu pohřbili. Nala u smutné události nemohla chybět. Teď se o ni bude starat Salova sestra Romina.  „Nala, tvoje věrná společnice, je teď naše,“ napsala na sociální sítě.