Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Sex přes internet! Který fotbalista rozesmál hanbatou hvězdu svým »ptáčkem«?

Autor: ris

Je jí kus! Německá hvězda filmů pro dospělé Aische Perversová (32) má bezva vedlejšák; v teple domova přes internet za peníze rajcuje nevybité pány. Kdo uvízl v síti téhle prsaté »rybářky«?

„První fotbalový reprezentant mě přes webovku sledoval už před několika lety,“ pochlubila se pornohvězda v Bildu. „Nechtěl vidět nic zvráceného. V určitém okamžiku se zeptal, zdali si i on může kameru zapnout.“

Jakmile to udělal, sexbomba zbystřila. Okamžitě vycítila svoji šanci. Cenu za minutu hrátek se sama sebou proto okamžitě zvedla na v přepočtu 153 korun za minutu!

Bundesligoví fotbalisté prý patří mezi její VIP klientelu. Jejich chování však vždycky není jako ze salónu. „Jeden z nich byl velmi arogantní. Prý, že když platí, tak musí být po jeho. A hned!“ vyprávěla.

Nevhodné »čumilovo« chování od erotiky odradilo i jindy otrlou hvězdu. „Oblékla jsem se, ale on to neukončil. Jako by byl rád, že je s ženou. Pak ukázal penis. Byl tak malý, že jsem se nemohla přestat smát. Nejsem si moc jistá, zda se mu to líbilo,“ dodala rošťanda.   

Aische Perversová má takové balóny, že jsou z nich údajně paf i němečtí reprezentanté
Aische Perversová má takové balóny, že jsou z nich údajně paf i němečtí reprezentanté