Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Erotika na ledě! Bude hanbatý ruský pár tančit bez šatů?

Autor: zal

Krasobruslení není jen o čtverácích a piruetách. Samostatnou kategorií jsou kostýmy. Diváci v japonské Saitamě, kde začal světový šampionát, se už nemůžou dočkat, jestli taneční pár Stěpanovová – Bukin vytáhne svůj »ostrý« model.

Není to závodní obleček. Ruští tanečníci ho vyndávají v kufru jen na exhibice. Asi proto, že by rozhodčí při závodní jízdě jen koukali, co všechno neuvidí. K dyž se totiž do něj Alexandra oblékne, vypadá, jako by bruslila naostro.

„Viděl jsem ze Stěpanovové víc než její máma za posledních pár let,“ podivoval se jeden z fanoušků na letošním evropském šampionátu, kde stříbrný pár kostým předvedl vůbec poprvé. „Příště asi budou tančit úplně nazí,“ dodal další divák.

Šokovat totálním odhalením přitom nebyl záměr. „Neměli jsme možnost kostým vyzkoušet v hale pod světly. Viděli jsme jen v normálním světle. Doufám, že to nevypadalo vulgárně,“ vysvětlovala krasobruslařka.

„Možná něco změníme, ale jestli to je v pohodě, necháme to tak, jak to je,“ dodala. Celá Saitama tak teď doufá, že ruský pár se kromě závodů ukáže i v nedělní exhibici. A že sexy obleček vyhodnotil jako »v pohodě«.

Krasobruslaři Alexandra Stěpanovová a Ivan Bukin jsou jako jedno tělo
Krasobruslaři Alexandra Stěpanovová a Ivan Bukin jsou jako jedno tělo

Foto 

Vše o MS v krasobruslení 2019>>>