Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Vzrušení ve finále! Odvážná fanynka vtrhla na hřiště a odhalila rozkrok

Autor: jon, apr, ros

Finále Ligy mistrů bavilo i ty, kteří fotbal běžně nesledují. V prvních minutách duelu totiž vběhla na hřiště spoře oblečená blondýna, kterou musela zpacifikovat pořadatelská služba. Z neznámé krásky se vyklubala ruská modelka Kinsey Wolanski, které se okamžitě raketově zvedla popularita na sociálních sítích. Předvedla se v netradičním outfitu. Zvolila černé plavky, které nevydržely při běhu vše a ukázaly zřejmě víc, než odvážná dáma plánovala.

Finále Ligy mistrů bavilo. Emoce, napětí i nahota. V době, kdy Liverpool vedl po proměněné penaltě Mohameda Salaha 1:0, vběhla na trávník spoře oděnná dívka. Ta si pod záminkou narušení nejsledovanější fotbalové události roku vzala jednodílné černé plavky.

Pořadatelé udělali maximum a narušitelku, která si při běhu poctivě zakrývala intimní místa, brzy dostihli. Sami si pak její důsledné vyvádění z pažitu museli užít. 

Průběh finále Ligy mistrů mezi Tottenhamem a Liverpoolem narušila fanynka, která vběhla v jednodílných plavkách na hřiště
Průběh finále Ligy mistrů mezi Tottenhamem a Liverpoolem narušila fanynka, která vběhla v jednodílných plavkách na hřiště

Jaký osud bude tajemnou krásku čekat, je v oblacích. Určitě za svoje studné chování bude muset zaplatit minimálně pokutu. Server Daily Mail přišel s informací, že se jedná o ruskou modelku a začínající herečku Kinsey Wolanski, jejímž přítelem by měl být Vitalij Zdorovetskij, který dřív pracoval i v pornoprůmyslu.

Na Instagramu Kimsey se krátce po incidentu strhla nálož nových komentářů a lajků. Sledovat ji ještě během finále začalo dvě stě tisíc nových uživatelů.