Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Luxusní narozeniny »Terminátora« Vémoly: Sexy holky, drahé káry i žralok s krokodýlem!

Autor: red, ON

Nejlepší, nejslavnější a největší český bojovník MMA Karlos  Vémola v neděli s denním předstihem oslavil čtyřiatřicáté narozeniny. A nebyla to jen tak ledajaká párty! Na megalomanskou pařbu v »Terminátorově« v přepychovém hnízdečku dorazily desítky hostů, včetně sexy hostesek, které se prsily u prostorného bazénu.

„Takovou návštěvu jsme v Měchenicích ještě neměli,“ rozplýval se Vémola před svým sídlem, které lemovala luxusní fára. To už na jeho zahradě hrála hlasitá muzika, dívky v tropickém vedru odhazovaly svršky a muži nevěděli, kam dřív koukat.  

Někteří z nich se proto raději vydali obdivovat Karlosova krokodýla, jenž se před davy schovával pod hladinou. „Když tady není tolik lidí, je tady vylepený furt,“ vyprávěl nadšeně Vémola, jemuž doslova kuchyní proplouvá v obrovském akváriu i nenasytný žralok!

Oslavenec Karlos Vémola se spolubojovníky Milošem Petráškem (vlevo) a Michalem Martínkem
Oslavenec Karlos Vémola se spolubojovníky Milošem Petráškem (vlevo) a Michalem Martínkem

„Není nad to, se zadarmo nažrat,“ vtipkovala jedna z hvězd v oktagonu Miloš Petrášek. Ale také alkohol tekl proudem. „Jen škoda, že já pít nemůžu, poněvadž jsem v přípravě na zápas,“ posteskl si Vémola, jehož 27. července na pražské Štvanici čeká vyzyvatel Frankenstein. Nebyl v tom sám! Popít nemohla ani jeho těhotná přítelkyně Lela, jež se vyzbrojila alespoň lahvinkami rychlých špuntů. To, aby dodatečně oslavila svoje třicetiny.   

Darům a gratulacím Karlos samozřejmě nepohrdl. Však za ně také patřičně poděkoval. „Je vás tady strašně moc a všem děkuju, že jste dorazili. Jste furt opravdoví přátelé nebo členové rodiny. Nepozval bych někoho jen proto, aby se neřeklo.

„Karlosi, já ti přeji, aby sis uvědomil, že třicet čtyři je fakt ještě málo,“ gratuloval bijci například herec Hynek Čermák , představitel filmového mafiána Káčka. „Já když si vzpomenu na svoje třicáté čtvrté narozeniny, tak jsem měl pocit, že jsem hodně silnej chlap. Dneska je mi šestačtyřicet, tak Karlosi, já ti přeji, aby sis uvědomil, že třicet čtyři je fakt ještě málo,“ dodal.

Zápasníci Petrášek a Cverna vědí, co má Karlos rád! „Hlavně mu přejeme hodně peněz,“ smáli se.