Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Štěstí v rodině biatlonisty Šlesingra: Naše životy budou ještě zářivější

Autor: pet

Sourozenci Šlesingrovi a Moravcovi vybojovali zlato na biatlonovém mistrovství světa ve smíšené štafetě! V roce 2040 se této zprávy třeba dočkáme, prorokují šťastní rodiče.

Potenciální štafeta snů byla zkompletována ve středu. To se totiž biatlonista Michal Šlesingr (36) dočkal druhého potomka, k dcerce Victorii (6) přibyl syn Benedikt. „Dámy a pánové, s radostí oznamuji, že máme dalšího člena rodiny, takže naše životy budou ještě zářivější.

Děkuji mé milované a statečné manželce, že přivedla Benedikta na tento svět,“ radoval se Šlesingr na Instagramu. Dcery lyžují Jako by se snad dohodl s dalším českým biatlonistou Ondřejem Moravcem (35).

I on má dceru a syna – Rozálku (3) a Ondráška (1). Zatímco kluci jsou na sportování ještě příliš malí, holky se ve svých tatíncích zhlédly a na lyže je to už pomalu začíná táhnout. Aby ne, oba v biatlonu dosáhli na parádní úspěchy, medailovou sbírku mají pestrou, Ondra dokonce vlastní tři placky z olympiády.

Zlato mezi seniory však mají jedno, a to právě ze smíšené štafety na mistrovství světa z roku 2015, kdy zazářili v partě s Gabrielou Soukalovou (nyní už Koukalovou) a Veronikou Vítkovou .

 Jejich dítka mohou na úspěchy rodičů jednoho dne navázat. I když se zkušení veteráni kvůli věku pomalu blíží k biatlonovému důchodu, třeba se jednou v cíli opět bude radovat někdo s jejich příjmením.

Biatlonista Michal Šlesingr se dočkal syna Benedikta
Biatlonista Michal Šlesingr se dočkal syna Benedikta