Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Nosíš smůlu! Vévodkyně Meghan to schytala kvůli Sereně, prohrála všechna finále

Autor: sjs

Raději by už neměla jezdit. Vévodkyně Meghan Markle. Vyrazila z Londýna do New Yorku, aby mohla být u toho, když její kamarádka tenistka Serena Williamsová bojovala na US Open ve finále. Stejně jako loni ale Američanka na domácí půdě podlehla mladé hráčce. Před rokem Japonce Naomi Ósakaové a nyní Kanaďance Biance Andreescuové. Nosí Meghan své přítelkyni smůlu?

Nemohla chybět na tak velké události. Meghan Markle vyrazila na druhou stranu planety, aby mohla sledovat finálové utkání US Open a podpořila tak velkou kamarádku Serenu Williamsovou . Podle britských médií vévodkyni vyšla letenka v první třídě na 175 tisíc korun a to ještě musela stejnou sumu zaplatit i pro svého osobního strážce.

Meghna s manželem Sereny podnikatelem Alexisem Ohanianem
Meghna s manželem Sereny podnikatelem Alexisem Ohanianem

Ubytování v New Yorku vyšlo britskou aristokratku přibližně na stejnou sumu. V sobotu pak Meghan fandila Sereně přímo hráčské lóži, kde seděla i Williamsové sestra Venus, manžel Alexis Ohanian nebo slavná šéfredaktorka časopisu Vogue Anna Wintourová. Jenže ani podpora celebrit v hledišti Sereně nepomohla a překvapivě ve finále padla s mladou Kanaďankou 3:6 a 5:7.

Fanoušci tenisu hned začali obviňovat Meghan, že své kamarádce nocí smůlu, a proto Williamsová nevyhrála rekordní 24. Grandslamový titul. Vévodkyně totiž dvakrát byla v lóži na finále Wimbledonu a oba zápasy americká tenistka prohrála.

„Milá Meghan, přestaň se účastnit finálových zápasů Sereny. Nosíš jí smůlu,“ napsal na Twitter jeden z fanoušků Williamsové a s podobnými vzkazy se přidávali další a další lidé. Je to jen náhoda?