Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Hvězdná Ester Ledecká hodlá využít Jágra: Kvůli čemu mu bude volat?

Autor: roc

Až jí nebude hej, ví, na koho se obrátit! Zimní královna Ester Ledecká (24) přiznala, že má pořád v telefonu uložené číslo na Jaromíra Jágra (47). A hodlá toho využít!

Majitelka dvou zlatých placek z loňské olympiády v Pchjongčchangu, kde uchvátila svět na lyžích i snowboardu, se chystá na novou sezonu. A ví, že další úspěchy jí zajistí nejen fyzická připravenost, ale také psychická pohoda! V rukávu má proto nachystané velké eso.

Ester Ledecká má postavičku jako lusk
Ester Ledecká má postavičku jako lusk

V létě totiž dělala internetový rozhovor s Jardou Jágrem , který jí dal své číslo! „Povídali jsme si asi tři hodiny, já z Řecka, on z Kladna, a dal mi spoustu rad, který v tom rozhovoru ani nejsou. Bylo to strašně zajímavý, od tý doby z toho čerpám,“ přiznala Esterka na včerejší tiskové konferenci.

Na ni chtěla přijít právě s »Džegrem«, pozvání si ale nakonec rozmyslela. „Rozhodla jsem se, že si ho budu šetřit na důležitější chvíle. Sezona se blíží, tak kdybych si náhodou byla nejistá nebo by přišla nepohoda, tak abych mu mohla brnknout a říct: Hele, Jardo, potřebuju pomoc!“

Dcera úspěšného zpěváka věří, že ji může slavná »68« kdykoliv vytáhnout z nejhoršího. „Samozřejmě ho nehodlám otravovat s každou prkotinou, ale je dobrý mít na telefonu někoho, kdo je taková hvězda a má mnohonásobně víc zkušeností. Takže jsem ráda, že kdybych byla smutná a bylo by to se mnou hodně špatný, tak mám furt Jardu. Je to takový přítel na telefonu!“ usmívala se. Tak buď připravený, a hlavně si nevypínej zvonění, vousáči!

Ledecká: Porovnávat různé sporty je nesmysl. Vyprávěla, jak jí naháněli italští pumpaři
Video se připravuje ...