Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Dojemná slova manželky Schumachera: Nezapomínám, komu dlužím…

Autor: sjs

Ona ho roky podporovala ve formuli 1. On jí to oplácel stejnou mincí při koňských závodech. Sedminásobný mistr světa Michael Schumacher (50) dělal pro svou rodinu první poslední. Manželka Corinna (50)  teď o tom veřejně promluvila a svému muži poděkovala.

Její velkou vášní je jízda na koni. Schumacher pro to měl pochopení. „Když mi bylo 30 a snila jsem o vlastním koni, odletěl se mnou do Dubaje, aby viděl arabského koně. Objevili jsme koníka jménem Tyson, s nímž jsem se účastnila závodů ve westernovém jezdectví,“ řekla Corinna.

Tady byli ještě šťastní. Jedna z posledních fotek Michaela Schumacher z října 2013 z Oktoberfestu
Tady byli ještě šťastní. Jedna z posledních fotek Michaela Schumacher z října 2013 z Oktoberfestu

Manžel jí udělal velkou radost i na desáté výročí svatby, kdy pro svou ženu v roce 2005 pořídil ranč. „Nezapomínám, komu dlužím. A je to můj manžel Michael,“ uvedla Corinna, která se stala evropskou šampionkou ve westernovém ježdění v roce 2010. Stejnou cestou se vydala i jejich dcera Gina Maria.

Táta jí například vysvětloval, že jako jezdec má svou odpovědnost. „Pokud řídíte motokáry, můžete je poté zaparkovat do garáže. Ale o koně se musíte starat, a to i v neděli,“ upozornil Schumacher.

Dcera se i díky otcovým radám stala v červenci mistryní Evropy. Slavný závodník nyní ženy svého života potřebuje. Od prosince 2013, kdy měl vážnou nehodu na lyžích, se snaží pomalu vracet do normálního života. Na veřejnosti se od té doby ještě neukázal.

Zdravotní stav Michaela Schumachera: Jak je na tom teď?
Video se připravuje ...