Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Válka tenistů: Hraješ jen pro prachy, opřel se Veselý do Rosola. Reakce přišla okamžitě!

Autor: roc

V daviscupovém týmu je opět dusno! Tenista Lukáš Rosol (34) vyjádřil touhu nastoupit v kvalifikaci proti Slovensku, což vytočilo současnou českou reprezentační jedničku Jiřího Veselého (28). Kolegovi poslal drsný vzkaz!

Pamatujete na období z let 2012 – 2013? Štěpánek s Berdychem vybojovali dvě »salátové mísy«, vše bylo sluncem zalité... A od té doby to jde s českým daviscupovým týmem z kopce! Po konci obou opor se plácá po barážích, a co hůř, kromě výsledků skřípou i vztahy…

A opět v tom lítá Lukáš Rosol! Ten se nejprve v listopadu rozhádal s nehrajícím kapitánem Navrátilem a nyní je na nože s reprezentačním parťákem Jiřím Veselým . Toho rozpálila fotka zkušeného ranaře s krajany Jebavým a Kolářem na Instagramu.

Jiří Veselý se se na Instagramu pustil do parťáka z daviscupového týmu Lukáše RosolaFoto Instagram

„Jsme připraveni reprezentovat ČR v kvalifikaci Davisova poháru proti Slovensku. Pevně věříme, že změny, které jsme v týmu navrhovali, budou vyslyšeny,“ napsal Rosol. A oheň byl na střeše!

„Já měl vždy za to, že bez dobré finanční odměny ty odmítáš reprezentovat!“ vzkázal mu naštvaný Veselý a naznačil důvody, proč v Davis Cupu naskočil naposledy loni v únoru. Nyní 177. hráč světového žebříčku to ale popřel. „Kdo tu mluví o penězích? Úplně zbytečně se ti podařilo odreflektovat, jak mizerné vztahy celá situace nese. Měl bys mít úctu k starším!“ napsal Rosol.

Takže, chlapi, kde je pravda?

Jiří Veselý se se na Instagramu pustil do parťáka z daviscupového týmu Lukáše Rosola
Jiří Veselý se se na Instagramu pustil do parťáka z daviscupového týmu Lukáše Rosola