Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Nenáviděná bojovnice jde na to: Můžete fandit, ať dostanu do držky!

Autor: pet

Má pověst té problémové, fanoušci MMA ji často nemohou vystát. A teď mnoho z nich doufá, že bojovnici Michaelu Dostálovou (34) uvidí padnout v kleci.

Do ní vlétne již v sobotu ve slovenském Šamoríně na turnaji OKTAGON PRIME 3, kde se postaví bývalé mistryni světa v thajském boxu Lucii Krajčovičové, kterou dobře zná z reality show OKTAGON Výzva. Prát se s ní měla už v listopadu v O2 Areně, ale kvůli nemoci, kterou léčila antibiotiky, zápas na poslední chvíli odpískala.

A to byla jen další voda na mlýn všem »hejtrům«, kteří se do ní už poněkolikáté opřeli. „Co mám lidem víc vysvětlovat, než když sdílím rentgen plic a lékařskou zprávu. Jestli si lidé myslí, že je super ležet čtrnáct dní v posteli, když nemůžeš dýchat, tak v pohodě,“ hájila se v pořadu Na Férovku.

Lucia Krajčovičová a Michaela Dostálová se utkají na turnaji OKTAGON PRIME 3
Lucia Krajčovičová a Michaela Dostálová se utkají na turnaji OKTAGON PRIME 3

Proč je první a jediná česká držitelka černého pásu v brazilském jiu-jitsu tak neoblíbená? Může za to právě účast ve Výzvě, v níž si kolikrát postavila hlavu, nechtěla spárovat (tréninkový boj) a měla rozbroje s trenérem Karlosem Vémolou i týmovou parťačkou Sandrou Maškovou. „Ale já už jsem s tím v pohodě. Prostě Dostálová je pi*a, co nespáruje,“ utrousila o sobě s ironií v hlase.

Na Slovensku jí tak nyní proti domácí sokyni čeká nepřátelské prostředí. „Můžete mi fandit, že na nějaké události dostanu pěkně do držky,“ vzkázala Dostálová. Vyplní se to?