Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Odvážná žena obra Végha: Ukázala, jak kojí, i utrpení vteřiny před porodem!

Autor: ptr

Bojovník MMA Attila »Pumukli« Végh (34) už po Zápase století, v němž v listopadu uspal rivala Karlose Vémolu, zase dře v gymu. A u toho si naplno užívá i rodiného života! Po návratu domů rád zvedá ještě závaží v podobě malého synka Attilky, jemuž doma dává veškerou péči také jeho manželka Natália (25).

Půvabná Véghova partnerka se ráda pochlubí fotkou rodinné idylky s dvoutýdenním synáčkem. A nebojí se světu ukázat ani ty nejintimnější momenty. Fanoušky tak překvapila nejen snímkem, na němž zrovna kojí, ale rovněž fotkou bezprostředně před porodem, kdy vyčerpaně sedí na gymnastickém míči a její Attila jí dodává kuráž masáží ramen! 

Mateřství jde krásné Natálce očividně k duhu. „Děkuji svému tělu, že to tak bravurně zvládá,“ pochvalovala si. Jako důkaz přiložila snímek, na němž je patrné, jak se její bříško vrací do normálu! 

Se svým mužem si zkrátka oba dokonale užívají nové rodičovské role a zahrnují potomka neustálým přívalem něhy a lásky. Malý Attilka s maminkou je tak nyní středobodem života známého zápasníka MMA a na návrat do klece si tak zřejmě ještě budeme muset nějaký čas počkat.

Attila Végh masíruje chvíli před porodem svou ženu
Attila Végh masíruje chvíli před porodem svou ženu