Marek Stodůlka
10. ledna 2020 • 04:40

Promotér Novotný reaguje na Brazilce Silvu: Ještě se v Oktagonu ukáže

Autor: Marek Stodůlka, ON
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Málokterý zahraniční zápasník vzbuzuje v posledních dnech na tuzemské scéně bojových sportů takový rozruch jako Brazilec Leandro Silva. Ten se v rozhovoru pro iSport.cz vyjádřil, že chce v organizaci Oktagon MMA bojovat znovu. Co na to říká promotér Ondřej Novotný? „Jsem přesvědčen, že se tady ještě ukáže, budu se o tom bavit s jeho managementem,“ potvrdil spolumajitel asociace oboustranný zájem.



Vítězství ve velkém stylu nad Polákem Robertem Bryczekem vysloužilo v listopadu loňského roku Leandru Silvovi mnoho podporovatelů z řad českých a slovenských diváků. Zápas sympatického Brazilce tak mnoho z nich napjatě vyhlíží, jelikož čtyřiatřicetiletý bojovník uvedl, že se vrátit rozhodně chce. „Na sto procent bych se v Oktagonu rád představil znovu. Myslím, že mám schopnosti na to, abych evropským fanouškům ukázal dobré zápasy, u kterých se budou bavit,“ tvrdil přesvědčivě Silva.

„Je fajn, že tady chce bojovat, stejně jako další zápasníci světové úrovně. Jsem přesvědčen, že se tady ještě ukáže, budu se o tom bavit s jeho managementem,“ reagoval na Brazilcovo prohlášení promotér Ondřej Novotný .

Leandro Silva si na akci Oktagon 15 poradil s Robertem Bryczekem
Leandro Silva si na akci Oktagon 15 poradil s Robertem Bryczekem

Oktagon je první tuzemskou organizací, která si začíná budovat jméno i ve světovém měřítku, čehož si je český spolumajitel vědom. „Určitě uvidíme i další zahraniční borce jako je Feucht, Brito, Kimball a některé nové. Vše má ale svůj čas, a to i náš mezinárodní růst,“ vysvětlil Novotný, proč s Brazilcem ještě nezapočalo vyjednávání o smlouvě.

„Během měsíce máme dva titulové zápasy a může se stát, že dva zahraniční šampiony. Co vím, tak to tady ještě nebylo. Když tedy počítám pásy, které mají skutečnou hodnotu,“ dodal.

O titul lehké váhy se totiž utká Miroslav Štrbák s Polákem Mateuszem Legierskim 15. února na turnaji Oktagon Prime 3 v Šamoríně. V Ostravě pak 14. března proběhne odvetná bitva mezi Davidem Kozmou a Maďarem Maté Kertézsem ve veltrové váze.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální události
Články odjinud


Články odjinud