Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Šmejděníčko u hvězdy Pastrňáka: v luxusním sídle najdete i tohle šílené retro!

Autor: roc

Odhalil své hnízdečko! Hokejista David Pastrňák (23) přivítal v Bostonu kámoše Jakuba Koháka a po zápase s Calgary (2:5) ho pozval domů. Televizní celebrita se nestačila divit, v bytě totiž objevila hernu!

To se pořád někdo diví, že to českému útočníkovi v zámořské NHL pálí ostrými. A ono to má přitom úplně jednoduchý důvod. Fenomén » Pasta « trénuje střelbu i ve svém království! Nikoliv však s holí, ale s dvěma puškami zapojenými v hrací bedně!

David Pastrňák předal Kohákovi podepsaný dres
David Pastrňák předal Kohákovi podepsaný dres

Hvězdička Bostonu má totiž v obřím obýváku, který zřejmě patří k pokojům pro hosty, retro videoautomat na lov jelenů! Režisér a bavič Kohák , jenž přifrčel kámoše podpořit na souboj proti Plamenům, si u něj musel připadat jako v herně, kde se to v devadesátých letech podobnými stroji jen hemžilo.

V luxusním sídle ale narazil ještě na pár dalších skvostů. Tak třeba zdi obávaného ostrostřelce zdobí památeční fotky ze zářivých hokejových momentů. „První zápas proti Pittsburghu. Podívej se jak jsem mladej tady, ty krávo,“ utrousil David při ukázce jedné z nich, načež se pochlubil originálními dresy z lednového Utkání hvězd elitní zámořské soutěže.

Jó, tahle »prozkoumávačka« se zarostlému baviči zkrátka musela líbit! Tím spíš, že si ještě před ní dali lehce do trumpety na společné večeři v restauraci, kde si Pastrňák zahrál na velkého diskžokeje a nechal na plné pecky zahrát hitovky oblíbeného zpěváka Michala Davida.