Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Strach o dítě! Italský mistr nakazil koronavirem těhotnou přítelkyni

Autor: ptr

Daniele Rugani (25) byl prvním potvrzeným nakaženým fotbalistou nejvyšší italské soutěže. Okamžitě se uzavřel do karantény, ale své noční můře neutekl. Pozitivně testována byla i jeho těhotná přítelkyně Michela Persicová (27). Nyní se oba modlí, aby zhoubná nemoc neměla žádné následky a nepostihla nenarozené dítě.

Daniele je jednou z opor turínského Juventusu a patří i do kádru Italské reprezentace. Jeho přítelkyně Michela je úspěšnou sportovní novinářkou, teď mají ale úplně jiné starosti a prožívají bezesné noci. 

Hvězdný pár tráví karanténu odděleně, fotbalista je uzavřen na předměstí v tréninkovém centru svého klubu, zatímco jeho přítelkyně je sama doma v Turíně.

Daniele Rugani a Michela Persicová
Daniele Rugani a Michela Persicová

„Jsem ve čtvrtém měsíci a vůbec se mi nechce o tom mluvit. Nyní se jen modlím, aby virus neublížil našemu děťátku. Lékaři mě ubezpečují, že se nic nestane, ale nikdo by jistě nechtěl být v naší situaci. S Danielem jsme se na rodičovství připravovali a teď tohle! Nebýt toho, byla bych nejšťastnější žena na světě“, povzdechla si italská kráska v rozhovoru pro magazín Chi.