Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Fotbalista vyzýval lidi, ať jsou v izolaci. Sám doma pořádal večírek s prostitutkami!

Autor: ČTK, iSport.cz

Zatímco spolu se svým klubem obránce Manchesteru City Kyle Walker (29) vyzýval lidi, aby zůstávali doma v izolaci, sám si domů s kamarádem pozval dvě prostitutky. Od klubu mu teď hrozí trest, sám se za svoje jednání už omluvil...

„Chápu, že jako profesionální fotbalista mám jít příkladem. Proto se chci omluvit rodině, přátelům, klubu i fanouškům, že jsem je zklamal,“ uvedl Walker.

Devětadvacetiletý fotbalista s přítelem strávili ve společnosti prostitutek, kterým podle listu The Sun zaplatili 2200 liber (téměř 70 000 korun), noc na středu.

Bývalá partnerka Kylea Walkera
Bývalá partnerka Kylea Walkera

V ten den pak Manchester City i sám Walker na sociálních sítích vyzývali lidi, aby dodržovali vládní nařízení a zůstávali doma v izolaci.

„Fotbalisté jsou vzory a naši hráči i další zaměstnanci podporují neuvěřitelné úsilí zdravotníků a ostatních klíčových osob v boji s koronavirem, jak mohou. Kyleovo jednání jde přesně proti této snaze. Jsme z toho zklamáni, zaznamenali jsme jeho rychlou omluvu a provedeme vlastní vyšetřování,“ uvedl mluvčí úřadujícího mistra Premier League, která je stejně jako další soutěže kvůli pandemii přerušena.