1. března 2020 • 17:14

Wolves míří za poháry! Pomohla remíza Evertonu s Manchesterem United

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Wolverhampton se po vítězství 3:2 na stadionu Tottenhamu bodově dotáhl na páté místo anglické fotbalové ligy. Pomohla mu k tomu remíza Manchesteru United 1:1 s Evertonem.



Wolverhampton inkasoval poosmnácté v sezoně jako první, ve 13. minutě se i v druhém domácím ligovém zápase trefila zimní posila Tottenhamu Steven Bergwijn. V 27. minutě využil zmatků v obraně "Kohoutů" Matt Doherty, domácí ale přesto šli po zásahu Serge Auriera do kabin s vedením 2:1.

"Vlci" i podruhé srovnali zásluhou Dioga Joty a v 73. minutě rozhodl zápas 13. gólem v sezoně nejlepší střelec týmu Raúl Jiménez. V souboji těchto dvou mužstev tak počtvrté v řadě prohrál domácí tým. Wolverhampton dělí už jen horší skóre od pozice zajišťující účast v Evropské lize. Tottenham ztrácí ze sedmého místa dva body.

Everton poslal do vedení Dominic Calvert-Lewin, jenž se prosadil už poosmé po nástupu trenéra Carla Ancelottiho do funkce. "Rudí ďáblové" udrželi páté místo díky vyrovnávací trefě Bruna Fernandese, který skóroval ve třetím soutěžním utkání za sebou.

Anglická fotbalová liga - 28. kolo:

Everton - Manchester United 1:1
Branky: 3. Calvert-Lewin - 31. Fernandes

Tottenham - Wolverhampton 2:3
Branky: 13. Bergwijn, 45. Aurier - 27. Doherty, 57. Jota, 73. Jiménez

utkání Manchester City - Arsenal bylo odloženo.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

35. kolo
Články odjinud


Články odjinud